The determination of conformance with scope requirements is called ____?

 A. Quality Planning. B. Quality Control. C. Quality Management. D. Quality Assurance.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/05/16
Esmeraldo lll Toleran
من قبل Esmeraldo lll Toleran , Project Engineer , Hope Marine & Industrial Solution Inc

B. Quality Control.........................

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Quality Control. --------------