What are the quality require(s) for secretary in her/his job?

تم إضافة السؤال من قبل SHYAM palliparambil , Secretary , NARCSD
تاريخ النشر: 2013/10/23
Ezbon Lobaton
من قبل Ezbon Lobaton , Administrative Assistant and Human Resource Coordinator , Banque Saudi Fransi

Presents a professional appearance and attitude at all times. Doesn't bring personal problems to work and also organized and detail oriented.