What are the human requirements as a job holders? Do you agree or disagree or addition?

1. Job-related knowledge and skills a. Education b. Training c. Work experience2. Personal attributes a. Aptitudes b. Physical characteristics c. Personality d. Interests

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/08/06
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

I do agree100%.

faizan arif
من قبل faizan arif

Hallo uncle Jan who are  you.I want to do a job related to computer.....

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

100% true