The Gulf region of high humidity areas High humidity can be a source of water security?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed alfatih Naseraldeen Ahmed , Mechanical Design Engineer , ASD ARCHITECTS
تاريخ النشر: 2018/04/10
Fouad El Hamdi
من قبل Fouad El Hamdi , procurement manager , Emdad - Barwa

Yes, by using some devices like the atmospheric water generator (AWG) which can extracts water from the humid ambient air.