Does anyone has consultancies list who do placements in Gulf region.

ALHAMDULILLAH I am Senior Web Developer, Currently I am in USA and willing to relocate to Gulf.

تم إضافة السؤال من قبل Osman Mohiuddin , ALHAMDULILLAH - Applications Development Manager , Riverbed Technology
تاريخ النشر: 2013/09/19
shakeel mir
من قبل shakeel mir , Senior Software Developer , Rawat-Al-Makan

Yes, i am also live in Pakistan and search Consultancies companies