هل تفضل وظيفة سهلة وحتى مدة العمل اقل من ٨ ساعات لكن المرتب ضعيف ؟ ام تفضل وظيفة جيدة و مرتب جيد و عليك مسؤوليات وتبدل جهد و عمل اكثر من ٨ ساعات؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/22
asmaa dwidar
من قبل asmaa dwidar , معلمة اولى , مدرسة الراعي،الصالح.مصر.بورسعيد

انا هقول عكس الناس

افضل وظيفة تناسب قدراتي وهبرتي ولو حتي ال اتب ضعيف

sameh kamal
من قبل sameh kamal , Human Resources Officer , at the LM Egypt Electronic Industries

اللى عايز ينجح لازم يتعب علشان كده انا بفضل التاني  الجيد والجهد الاكبر

Gamal Saleh
من قبل Gamal Saleh , عمل خاص , خاص

افضل الوظيفة الجيدة بمرتب جيد رغم زيادة ساعات العمل و المسئوليات الاكبر

عامر عبد الباسط سعيد سعد
من قبل عامر عبد الباسط سعيد سعد , مدير حسابات , مدرسة هارفست الدولية الخاصة لغات

افضل وظسفة جيدة ومرتب جيديتناسب مع المسئوليات كما ان المسئوليات تزيد من الخبرات المتركمة اي اني استفيد براتب جيد وخبرة جيدة تؤهل لاي وظيفة متقدمه اخرى

محمود عبد الغفار عبد الصادق
من قبل محمود عبد الغفار عبد الصادق , أخصائي تطوير أعمال القطاع الحكومي , شركة فرسان للسفر

أفضل العمل الجاد مهما يكون ولكن الأهم من طول مده العمل هو الأتقان في التنفيذ

khalid انور محمد
من قبل khalid انور محمد , مكلف باعمال وكيل شئون عاملين ومساعدة شئون طلبة , مدرسة التجارة بنات باسيوط

معظم الناس التى تبحث عن تعاقد خارجى هدفها الاساسى الراتب الجيد فانا افضل الراتب الجيد واكثر من8 ساعات والا افضل البقاء فى بلدى واهلى واولادى

السلام عليكم

انا اعمل ساعة في المطار و افضل  وظيفة براتب اكثر من0 درهم و ساعة باليوم او اقل