Cisco EVN uses what type of trunk to carry traffic for all virtual networks between two physical routers? A. VNET B. ISL C. dot1Q D. 802.10

تم إضافة السؤال من قبل Nadim Khan , Sr. ITSM System | Security Engineer , Clever solutions
تاريخ النشر: 2018/04/02
SUSHIL UPADHYAY
من قبل SUSHIL UPADHYAY , Assistant Manager IT , Landmark Group

C. Dot1Q Carry Traffic for all Virtual Network between physical Router

Nadim Khan
من قبل Nadim Khan , Sr. ITSM System | Security Engineer , Clever solutions

Cisco EVN uses VNET type of trunk to carry traffic for all virtual networks between two physical routers