What is Meter Reading Frequency (MRF) ?

تم إضافة السؤال من قبل IKECHUKWU EVEREST AKWUIWU , PRINCIPAL MANAGER LEVEL 14 , POWER HOLDING COMPANY OF NIGERIA
تاريخ النشر: 2018/03/28
IKECHUKWU EVEREST AKWUIWU
من قبل IKECHUKWU EVEREST AKWUIWU , PRINCIPAL MANAGER LEVEL 14 , POWER HOLDING COMPANY OF NIGERIA

Meter Reading Frequency (MRF) is the percentage ratio of total number of meters read in a billing period to the total number of customer population