Why are iPhone users so loyal to the brand?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Eid , Dietitian/Nutritionist , Muscle Power Sports, Nutrition Centre
تاريخ النشر: 2018/02/07
Abdulrazik Yahia
من قبل Abdulrazik Yahia , Technical Sales & Marketing Engineer , Dareen Trading and Agriculture Development

Because of quality of manufacturing, software and security

Ruman Farrukh Butt
من قبل Ruman Farrukh Butt , Travel Agent , Emenac Travel

I would say just because of phone build, Software  development, security and user friendly, But when these luxuries goes way beyond their phone budget then user will simply move on.