Do you think that iPhone users will switch for the new BlackBerry Keyone?

تم إضافة السؤال من قبل Diana Barghouti , HR Coordinator , Al-Takamul Engineering Co.
تاريخ النشر: 2017/05/07
Midhun Mohan
من قبل Midhun Mohan , Project Manager , aiwakart.com

No Way apple is now far ahead of Blackberry as an i phone user I dont think of going back to blackberry

Mohammed ABOUGAZER
من قبل Mohammed ABOUGAZER , Service Desk Analyst , Gibraltar Technologies LLC

no because apple ppl prefer IOS environment