Who thinks that bimodal IT is the best approach to new technologies?

تم إضافة السؤال من قبل Krystian Bień , IT Business Partner , Polpharma
تاريخ النشر: 2018/02/04
Berik Orazov
من قبل Berik Orazov , Lead Enterprise Architect , Zerde Infocomminucation Holding JSC (Kazakhstan, Astana, www.zerde.gov.kz)

In general, I think that is right, but I would add IT should be multimodal on the different phases of System Life Cycle.