Management Contingency Reserve is identified in which process?

 A. Determine Budget B. Estimate Costs C. Estimate Activity Durations D. Estimate Activity Resources

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/01/24
Shaikh Subahan
من قبل Shaikh Subahan , PMO & DEV-OPS SUPPORT , Etisalat Telecommunications

It will come under Cost Management Process so the option B. Estimate Cost is the correct option.

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option B is the correct choice.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: BExplanation: The difference between the Cost Baseline and Funding requirement at Project completion is Management Contingency Reserve. Management Contingency Reserve is identified in Estimate Costs process.