You are project manager and now in middle of creating RFP(Request for proposal). RFP(Request for proposal) is done in _?

 A. Plan Procurements B. Close Procurements C. Administer Procurements D. Conduct Procurements

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/01/24
Danish Sheikh Qureshi
من قبل Danish Sheikh Qureshi , Senior Project Manager , ITRC Technologies Pvt. Ltd.

Answer Should be Plan Procurements

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option A is the best choice.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: AExplanation: RFP(Request for proposal) is done in Plan Procurements process,