Team members want to work for a project manager that can provide them with career path planning. In which organizational form is career path?

planning difficult for project employees?

A. Project coordinator

B. Pure project

C. Project expediter

D. Matrix

E. Classical/traditional

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/02/24
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option B

Anish Ali
من قبل Anish Ali , Head Projects , LM Energy & Software Pvt Ltd

Project expediter only .......

All team members can be project expediter which includes role of rest all options.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. My opinion is B. Pure project.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

In the absence of proper options, I will go with ( Weak ) Matrix Organization .

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion  -   B. Pure project