Quickly 50 members resined in a company what are the salutions?

تم إضافة السؤال من قبل Sundar Kumar
Mohammad Homyun kabir
من قبل Mohammad Homyun kabir , Specialty Indian cuisine chef , Palm Roayle Soma bay, Kiriazi Toristic Villege

Nicely discuse with tham, and give some of faciletice and keep tham