A work breakdown structure?

 A. provides the project sponsor with a time-phase task summary. B. both A and B. C. subdivides the project into manageable segments. D. assures all work is identified. E. All of the other alternatives apply.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/01/04
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. both A and B  ------------------------------