انا اعمل فى الصيانه؟

تم إضافة السؤال من قبل فوزى السيد احمد سليم سليم , مشرف صبانه ميكانيكيه , سفنكس للزجاج المسطح وامصريه للزجاج وسيراميكا كليو باترا
تاريخ النشر: 2018/01/03
Amjad Qaadan qaadan
من قبل Amjad Qaadan qaadan , instrumentation supper visor , (proctor & gamble (modern industrial company

عمل برنامج صيانة وقائيه للتاكد من اطالة عمر المعدة

Hamid Hagaab
من قبل Hamid Hagaab , Utilities supervisor , Abo pepsi Libya

انا اعمل في الصيانة الميكانيكية

اعمل فى الصيانة المكانيكية  تشخيص العطل و عمل اللازم للاصلاح

ِAbdullah ALQoodihe
من قبل ِAbdullah ALQoodihe , فني ميكانيكي معدات وشاحنات , شركة مرجان الشرق للمقاولات

استطيع ان احدد العطل واقوم بأصلاحة بأستخدام المعدات اللزمة

Ihab Alger
من قبل Ihab Alger

نعم اعمل في الصيانة و التركيب و اقوم بتحديد العطل و تصليحه

KHALED Abd elnasser
من قبل KHALED Abd elnasser , فنى اول صيانة ميكانيكية , هيات أيجيبت

تشخيص العطل قبل بدء العمل وبعد ذالك اخبار المدير المباشر بالعمل المطلوب وبعد الموافقة بدء العمل

محمد جمعه سليمان محمد جمعه
من قبل محمد جمعه سليمان محمد جمعه , مشرف صيانه ميكانيكيه , شركة محمود سعيد المحدوده

اعمل فى صيانة المخارط والفرايز والمقاشط وماكينات الهوب ماشين والاوناش العلويه وجميع الات المصانع مع المقدره على قيادة فريق صيانه والرقى به وتو جيهه

ahmed samman
من قبل ahmed samman , Techinician, Maintenance , yanpet

اعمل في قسم مختص بصيانة صمامات الامان والتركيب والجودة .

Hesham Elkamhawy
من قبل Hesham Elkamhawy , مسؤل عن الغاز الصب , الدقهليه للغازات البتروليه

  • اجيد صيانة طلمبات الغاز وتنكات الغاز

mohammad mather
من قبل mohammad mather , فني اول صيانة ميكانيكية عامه , شركة ابوظبي للتكرير النفط ( تكرير ) ادنوك

  • نعم اعمل فني اول الصيانة الميكانيكية عامه في شركة تكرير النفط  تشخيص العطل قبل بدء العمل وبعد ذالك اخبار المدير المباشر بالعمل المطلوب وبعد الموافقة بدء العمل

gamal elfar
من قبل gamal elfar , مهندس صيانه ميكانيكى عام , مجموعة المجال العربى

نعم أعمل بصيانة مستشفيات وزارة الصحه بالمملكه العربيه السعوديه