لماذا تعتقد بانك الشخص المناسب لهذه الوظيفة؟

تم إضافة السؤال من قبل ندى كوار
تاريخ النشر: 2018/01/03
hesham khattab
من قبل hesham khattab , رسام معمارى , شركة اللوتس - شركة ميكاف - مكتب الهندسية - شركة جاما

لن بحب هذه الوظيفة انا مؤمن من شى ان انسان اذا حب شى ابداع فيه يكون  عنده ضمير فى عملها كويس جدااا كمان تطوارت نفسى فى مجال العمل اصبح عندى خبره فيها قوية جداا

michael saber
من قبل michael saber , منسق مبيعات , راتوماج

  • لان عندى خبرة لمدة 10 سنوات فى هذة المجالات

KAWTHER BOUGUERN
من قبل KAWTHER BOUGUERN , Architect , Khelifi office

 لانني شخص مبتكر حالم مبدع ينهي مهامه على اكمل وجه و باتقان احب عملي و استمتع به