How to plot coordinate points with numbering and create a coordinate table without using AutoLISP Routine using only AutoCAD 2016 (Not Civil 3D)?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ali Raza , Project Manager , Taameer Associates
تاريخ النشر: 2017/12/30
Muhammad Ali Raza
من قبل Muhammad Ali Raza , Project Manager , Taameer Associates

Lets see the answers, I know how its done. Lets see who could give the right answer.