Which is the best civil design software of the following? 1. AutoCad 2. Civil 3D 3. Microstation?

تم إضافة السؤال من قبل Noushad Babu M.A , Senior Architectural CAD Designer , P&T Architects & Engineers Ltd.
تاريخ النشر: 2013/09/06
Saleh Qaryouti
من قبل Saleh Qaryouti , Project Engineer , Adwar Contracting Company

 civil3d especially for roads

ahmed embaby
من قبل ahmed embaby , مهندس مشاريع , شركة راما السعودية للتطوير ةإدارة الأعمال

autocad and3dcivil