لديك افكار جيدة وفعالة وخبرتك كبيرة ولكن لديك مدير يدعي بأنه يعلم كل شي وهو لا يفقه شي فما العمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل Yasser Bin Mahfouz , مدير الجودة وخدمة العملاء , بن يماني للحديد والاخشاب
تاريخ النشر: 2013/10/20
shymaa abo aly
من قبل shymaa abo aly , تسويق شبكى , المنزل

ممكن المدير يكون صاحب العمل وعشانه هو مالك الشركة فلازم يعمل فيها الديك الفيلسوف الحكيم امام اعضاء فريق العمل حتى لايقلل من شانه امام افراد العمل فى الحالة دى ممكن اوصله المعلومة بطريق غير مباشر زى مثلا يا فندم كنت فى مرة شغال فى مكان ما ولاقيت الفلان كذا عمل حاجة جميلة جدا مخطرتش على بال حد ويحكيلو المعلومة الى عايز يوضلهاله ويحسسه بطريقة غير مباشرة انه مش عيب ابدا ان خبرة المدير ممكن تكون اقل من احد افراد العمل ومش عيب برده انه يتعلم منهم

Eman Azzam
من قبل Eman Azzam , مساعد مشرف البيع , الشركه المتحده للصيادله

معذره،ازاى لايفقه شئ واصبح مدير??!!لو موظف ولايفقه شئ ممكن انما مدير !

Faisal Felimban
من قبل Faisal Felimban , إداري الأمن السلامة في مصنع البلمرة , شركة الجبيل للبتروكيماويات

إذا لم نستطع ان نفعل شيئا فعلينا أن نتشارك في الفكرة مع المدير

فبالامكان عرض فكرة  ماعلى المدير و نتشارك معه في الارآء و كيفية التنفيذ و تكون الفكرة باسم فريق تحت اشراف المدير

ومنها ننفذ الفكرة ومنها نشارك المدير و نعلمه انه هناك فريق عمل يستطيع ان يثق به و في النهاية الفكرة و التنفيذ تفيد الجميع

احيانا نكون انانيين في افكارنا و لا نتشارك بها وننسى ان الاهمية تكمن في خروج هذه الفكرة من صندوق العقل إلى الواقع الملموس