How to make short cct. calc. by ETAP?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed gabr , Electrical Team Leader , Raka Design Engineering Consultants
تاريخ النشر: 2017/11/13
mohammed gabr
من قبل mohammed gabr , Electrical Team Leader , Raka Design Engineering Consultants

You have first to draw your SLD , then make fault in all bus , then run the LL,LN,LLL,.... etc cal. then enjoy your short cct. calc.