How will I obtain any needed short-term financing?

If I borrow in the short-term, how and where should I do it?

تم إضافة السؤال من قبل Obeng Frank , Cashier/Front Dest Executive , Golden Tulip Hotel-Kumasi
تاريخ النشر: 2013/06/14
Tanveer Qureshi
من قبل Tanveer Qureshi , Qureshi Associates , Qureshi Associates

You can get short term financing from banks.

Muhammad Umair Arain
من قبل Muhammad Umair Arain , General Accountant , Heart Beat Medical Center & One Day Surgery LLC

1st Priority Friends2nd Banks3rd Financial Institution

suleman anjum
من قبل suleman anjum , Accounts and Finance Executive , Paksolarcells Pvt. ltd

best  way to borrow it from your friend or relative otherwise from Bank

Obeng Frank
من قبل Obeng Frank , Cashier/Front Dest Executive , Golden Tulip Hotel-Kumasi

you can borrow from bank