Which of the following Project Scope Management processes involves subdividing the major project deliverables into smaller, more manageable?

components?

A. Collect Requirements

B. Initiation

C. Scope Change Control

D. Define Scope

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/11/03
Faisal Alam
من قبل Faisal Alam , Deputy Manager - QS , M3M India Pvt. Ltd.

D. Define Scope is the answer, I guess.

M sankar Achari
من قبل M sankar Achari , Manager Data Analytics , Piramal Swasthya Management and Research Institute

Option C, Scope change control