سؤال المؤسسات الكبرى ايهما تفضل ولماذا ؟ >رأس حمار . >زيل أسد .

تم إضافة السؤال من قبل AHMED MOHAMED ABDULAZEEM MOHAMED , ,BRANCH MANAGER, Brand Manager, Business Development Manager, Marketing Consultant , زرقاء اليمامة للبصريات
تاريخ النشر: 2013/10/18
السيداسماعيل ابراهيم شحاتة لطيف
من قبل السيداسماعيل ابراهيم شحاتة لطيف , خبير تجارى ومسؤال بيع وتسويق واخصائى العقارات والاراضى بيع شراء صيانة , الشرقية لتجارة الاراضى والعقارات

حسب مدى الافادة للشركة او العمل او لى اذا كان هناك افادة اختار الجزء الذى يفيدنى ويفيدالعمل والاسداقوى فهو رمز القوى

waleed khalil mohamed
من قبل waleed khalil mohamed , Digital Marketing Manager , Intermark-corp GSW

اذا كنا فى بيئه يتمتع فيها الحمار بمعامله خاصه او لفكره فيها قيمه فاكيد ساختاره

اما اذا كنا فى بيئه للاسد فيها مكانه خاصه ولزيله قيمه فاكيد ساختار زيل الاسد