هل تعتبر تكلفه مقايسه الكهرباء لتركيب العداد الكهربائي مصروفات ام تحمل علي الاصول الثابته ؟

تم إضافة السؤال من قبل hesham ghamry , مراجع داخلي , السلاب
تاريخ النشر: 2017/10/13
Ismail  Abdelaziz Mohamed Badawi
من قبل Ismail Abdelaziz Mohamed Badawi , رئيس حسابات , مجمع الميدان الأزرق الطبي

هيا رسوم حكومية تدفع مرة واحدة لادخال خدمة الكهرباء للمبني وبذلك تعد مصروف فترة او مصروف تاسيس وفي الحالتين تحمل علي الفترة

Soliman Abd  ALmalak Gendy
من قبل Soliman Abd ALmalak Gendy , مدير ادارة مراقبة حسابات , الجهاز المركزى للمحاسبات

هى مصروفات الا لو. كان المبنى مملوك للشركة وأنها المرة الاولى التى يتم فيها ذلك للمبنى أى انها ضمن تجهيز المبنى المملوك للعمل

nufall qanah
من قبل nufall qanah , محاسب مالي , مؤسسة تكتيك للخدمات التجارية

فهمت من السؤال أن مقايسة الكهرباء هي بمثابة رسوم تدفع لشركة الكهرباء مقابل تركيب عداد الكهرباء . اذا كان فهمي للسؤال صحيح فهو مصروف رسوم ورخص . اتمني اني وفقت علي فهم السؤال واجابته

Islam Alorabi
من قبل Islam Alorabi , Accountant - Egypt , Jazeera Airways

هي مصروفات ان كانت الشركة تبدأ نشاطها تضاف الي مصروفات التأسيس او ان كانت تمارس النشاط فعلا فانها تضاف الى المصاريف العمومية و الادارية