What is the other word for receptionist?

تم إضافة السؤال من قبل Anchal Gupta
تاريخ النشر: 2017/10/12
Marivic Daggao
من قبل Marivic Daggao , accountant , Tunb For Oil & Gas Equipment Trading LLC

Is to assist guest by giving espefic answer

Mitselle Jean Kimura
من قبل Mitselle Jean Kimura , PATIENT ADMIN , King’s College Hospital London - UAE

Front Desk

Customer Service Representative

Jhamaica Lou Nuas
من قبل Jhamaica Lou Nuas , F&B server/Assistant pastry chef , Hotel St. Ellis

Customer Service I think because your responsible to assist guest or customer there inquiries and question for them.