ما هو أصعب قرار اتخذته في حياتك؟

تم إضافة السؤال من قبل mosa hasan Abo sweilem , Designer , freelancer
تاريخ النشر: 2013/10/18
Mohammed Yaseen MBA  PMP®
من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Project Controller , Hayat Communication (www.haytacommunications.com)

After completion of12th, I had two options.

1 . Join normal graduation with part time job or support my family financially

2 . Prepare for engineering entrance exam with full dedication

I found third option was good for me because I can see my future gradate and support  my family financially

I can't go throw second option because I have less mark in12th. Second option was risky at that moment.

يمكن ان يكون اصعب القرارات التى يمكن ان يتخذها الانسان فى حياته هو أختيار الكليه التى سيدرس بها  ومجال تخصصه العملى

لان هذا من وجهه نظرى قرار يحدد  مستقبله فى الحياه

والحمد لله  باننى اخترت الاختيار الموفق

Anas Adel
من قبل Anas Adel , رئيس حسابات , Tanzania At Home

( اختيار شريكة حياتي ( الخطوبة