What are the main safety precautions for a running plant?

تم إضافة السؤال من قبل muhammed aslam.v.a vilakkappattu , INSTRUMENT TECHNICIAN , GULF SPIC GENERAL TRADING COMPANY,KUWAIT
تاريخ النشر: 2017/10/01
Bernardo Soterno
من قبل Bernardo Soterno , Security and Safety Staff , Royal Caribbean Cruises LTD.

With the flammable gases,chemicals and materials we need to have a great attention to fire safety in the worplace.In control of fire hazardsi is the key to ensure workers safety on any sites of oil and gas industry.