What are the duties of electrical engineer in Oil/Gas Plant?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Elfeki , Free Lance Technical Trainer / ROV supervisor , Freelance
تاريخ النشر: 2018/08/23
AJITH V GOPAL
من قبل AJITH V GOPAL , SUPERVISOR AND STORE MANAGER , LG PRIVATE LIMTED

Develop and design electrical control systems for oil and gas drilling equipment and to put forward so, drawings/schematics, and procedures related to the electrical systems.