ممكن كل الأوامر المستخدمة فى حساب الكميات وحصرها من الأوتوكاد؟

ممكن كل الأوامر المستخدمة فى حساب الكميات وحصرها من الأوتوكاد

تم إضافة السؤال من قبل basem bkhet makar , تصميم منتجات وتعبئه وعرض وتغليف , مينترا
تاريخ النشر: 2017/09/07
Mahmoud Mohamed Abouelfetouh Elmorshdy
من قبل Mahmoud Mohamed Abouelfetouh Elmorshdy , Construction Project Manager , General Authority For Roads and Bridges in Egypt

الاتوكاد لا يحسب الكميات

امل الحمادي
من قبل امل الحمادي , intern , zadco-Adnoc

لا يمكن للكاد حساب الكميات

basem bkhet  makar
من قبل basem bkhet makar , تصميم منتجات وتعبئه وعرض وتغليف , مينترا

ممكن الأوامر المستخدمة فى حساب الكميات وحصرها من الأوتوكاد