Good salary and job satisfaction are inversely proposanate?

If you are satisfied with you job, you are unhappy about remuneration and vice versa.

تم إضافة السؤال من قبل Md Umar Khalid Khan Khan , project manager , Skytouch housing & development private limited
تاريخ النشر: 2013/10/17
Stelian Gaftonie
من قبل Stelian Gaftonie , Senior Quality Engineer , AECOM- Spain

In my opinion there is not a coonnexion between good salary and job satisfaction