can you use financial formulas in excel ?!

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Alrefai , Finance Manager , Saudi Jordanian Investment Fund (SJIF)
تاريخ النشر: 2013/05/11
Hojimurod Bakirov
من قبل Hojimurod Bakirov , Financial Projects Consultant , London School of Business & Finance

Yes.
commonly used NPV - net present value, PMT - monthly loan payments

Andy Osaretin
من قبل Andy Osaretin , Information Systems Database and Business Analyst Consultant , Alpha Consulting

Yes