How can i use VLOOKUP formula in reverse order i.e. right to left in MS Excel?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Iftikhar , Supervisor Contact Center , Warid Telecom (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2014/09/16
Azhar CHERUVALATH MEETHAL
من قبل Azhar CHERUVALATH MEETHAL , Store in-Charge , Jan De Nul NV FZE, Nigeria

Please use INDEX+MATCH

Ednalyn Banuelos, CMA
من قبل Ednalyn Banuelos, CMA , Projects Accountant , Grade Ref., LLC

i will answer the same. as the answer of Mr. Azhar