Which course / certification (preferably online) is most suitable for Filed Quality Control & Quality Assurance Engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Waqas Shahid , Site QAQC Manager , Alfanar Construction Dubai
تاريخ النشر: 2017/08/07
Mostafa Shawky
من قبل Mostafa Shawky , Quality Manager , MAF Carrefour - Egypt

ISO 9001, BRC, AIB, FSSC if you intend to go through the field of FMCG

magdy mourad
من قبل magdy mourad , Q.A-Q.C MANAGER , SAUDI THUNAIAH FOR TESTING AND ENGINEERING CONSULTANT

ACI-ASTSSM-ANSI-AASHTO- SIX SIGMA...etc

Venkatesa Perumal Balu
من قبل Venkatesa Perumal Balu , Construction Manager , Cairn India Ltd

ANST NDT Level II courses, which contain Ultra sonic Testing, Liquid Penetrant Testing, Eddy Current Testing, Magnetic Particle Testing, Radiogrpahy Testing, Visual Inpsection, Leakage Testing.

Sandeep Dubey
من قبل Sandeep Dubey , QUALITY SUPERVISOR , HANA WATER COMPANY

quality managment sysytem.

Nouman  Riaz
من قبل Nouman Riaz , Assistant Manager Planning , Starlet Innovations Pvt Ltd

Quality & Performance Management

mohammed shakeb
من قبل mohammed shakeb , QUALITY CONTROL AND PRODUCTION PLANNING ENGINEER , BIN SHEHAB CO METAL INDUSTRIES

THE WELDING INSTITUTE CSWIP 3.1 WELDING INSPECTION

Yathish MR
من قبل Yathish MR , CMM OPERATOR AND ASS PROGRAMMER , TECHNO RINGS

ELECTRICAL  ENGG IS GOOD FORE FIELD QUALITY

Hamza Sawaly
من قبل Hamza Sawaly , ACTING PLANNING MANAGER , Hamad Medical Corporation

Industrial Engineering with a specialty in Quality Control I have found is very beneficial