What is the file formats used for design in Autocad?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company
تاريخ النشر: 2017/07/27
Yahya Bah
من قبل Yahya Bah , Principal & Marketing Consultant , International Community

dwg is the commonest format used for design in AutoCAD but jpg and pdf are also used.

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

The main format saved by AutoCad is .

DWG but it's possible to save in other formats like .pdf and .jpg