Is there any governmental entity or official website that can be used to check if a university or an institute certified or no? real or fake?

تم إضافة السؤال من قبل Salem Baqatyan , Operations Support Coordinator , Schlumberger Middle East S.A.
تاريخ النشر: 2017/07/10
Modestus Okoye
من قبل Modestus Okoye

There are websites that helps to check whether a university or institute is certified. Example; #www.gov.uk#