How to become a professional sales person in the luxury industry?

تم إضافة السؤال من قبل nader ben amor , Senior sales associate , Rivoli group ( Mont Blanc Boutique )
تاريخ النشر: 2017/07/09
Rūta Buteike
من قبل Rūta Buteike , Region director , UADBB "Rizikos cesija"

My moto: choose a job you love and you will never have to work a day in your life. (Confucius)