Why should you use the Zoom tools? 1-To be more accurate 2-To be faster 3-To make your life easier 4-All of the above

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/07/06
Dinu Mathew Thomas
من قبل Dinu Mathew Thomas , Commerical Interior designer , Symmetrics development services

hey thanks for invite

All the above is the answer

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks for the invitation

the answer

select

Thanks for the invitation. Sorry, I don't know the exact answer.

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option 4 - All the above answer are correct.

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Thanks for inviting, option #4 is the perfect choice.