What is Parametric Modelling and Non-parametric modelling?

تم إضافة السؤال من قبل MAHAMMED RAFI , Assistant Consultant , TCS Limited
تاريخ النشر: 2017/06/27
MAHAMMED RAFI
من قبل MAHAMMED RAFI , Assistant Consultant , TCS Limited

Parametric Modelling: When we change in part level It will reflect in Final assembly

Eg: All 3D modeling software like SolidWorks, Pro/E, Creo, Unigraphics, CATIA

Parametric Modelling: When we change in part level It won't reflect in Final assembly

Eg: AutoCAD 2D, IronCAD, RevitCAD