In forecast-based planning, which forecast model does SAP support?

A.  dynamic model

B.  seasonal trend model

C.  split trend model

D.  Consumption model

تم إضافة السؤال من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves
تاريخ النشر: 2016/04/06
Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

SAP supports seasonal trend model

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

  Consumption mode <<<<<<<<<<<<<<<A