What comes into your mind about Strategic Planning? Which kind of Strategic Planning models are normally used in organizations?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Zaid Shams , MANAGEMENT ACCOUNTANT
تاريخ النشر: 2013/11/23
Francisco Beltran PMP | MBA | MSc Ec.F | CIMA(CGA)
من قبل Francisco Beltran PMP | MBA | MSc Ec.F | CIMA(CGA) , Financial Management Consultant/Modeler , IFSM Consulting

It depends on the circunstances of the company, but I use normally the following models: “basic” strategic planning, issue-based (or goal-based),alignment, scenario, and organic planning.