How difficult is it for me to reach a prominent level as a superior level?

تم إضافة السؤال من قبل Arjun Ravi Prakash Rao , Quality Analyst, Soft Skill Trainer , Infosys
تاريخ النشر: 2013/10/10
Ahmed Mohamed Ali
من قبل Ahmed Mohamed Ali , Business Development & Training Manager , TÜV Austria Partner

By training and gain more skills with a professionality and doing more effort on finalizing the Home work  .