The following key combinations will you use to toggle Command Line? 1. Ctrl+9 2. Ctrl+5 3. Ctrl+4 4. Ctrl+0

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/31
Dinu Mathew Thomas
من قبل Dinu Mathew Thomas , Commerical Interior designer , Symmetrics development services

Ctrl + 9  is the answer  thanks for the invite

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Optioin 1 is the correct choice.

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thank you for the invitation

Agreed with the engineers answer

God grants success

Mahmoud alsouqi
من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE

The answer is 1. Ctrl+9 for toggle Command Line

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option 1 - Ctrl+9 is the correct answer.