Which of the following key combinations issues the ISOPLANE command?

(a) CONTROL and T or F4(b) CONTROL and E or F5(c) CONTROL and D or F6(d) CONTROL and I or F7

تم إضافة السؤال من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات
تاريخ النشر: 2015/03/25
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

(b) >>>>>>>>>>>>>>>>CONTROL and E or F5

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Thanks Mr. Ali. Option (B) is the correct option. CTRL+E or press F5 Key for ISOPLANE making perspective objects.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

(b) CONTROL and E or F5 is the right answer.