If you draw a line at 90 degrees, it will point? 1. Right 2. Down 3. Up

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/30
Mohammed Faisal
من قبل Mohammed Faisal , Intermediate Quantity Surveyor , WT Partnership

it will be pointing UP if we draw line @90

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option 3 is the correct choice.

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option 3 is the correct answer - The line will point UP.

Youssef Mahmoud
من قبل Youssef Mahmoud , Sr. Site Engineer , United Canadian Contracting Company

the line will go vertically up