How we calculate the center of 90 degree long radius elbow?

تم إضافة السؤال من قبل abid ali , contract , Pak Arab Engineering Company
Vivek Yadav
من قبل Vivek Yadav , Planning Engineer , Al shirawi equipment co llc

OD  X 38.1 MM DENOTES CENTER OF ELBOW

l bow full mesher first then hafe the l bow marked and cut then use

ROHITKUMAR RAKHOLIYA ROHIT
من قبل ROHITKUMAR RAKHOLIYA ROHIT , MANAGER , PRODUCTION & PLANING

WE CAN CALCULATE BY 2tan*Dia*1.5*25.4

Bernard Liwag
من قبل Bernard Liwag , Fabricator , Al Khatlan (SABIC)

90 degree is calculate multiply1.5 inch or38.1milimeter