Recently our Desalination was hit by Algal Bloom. Is there any method the operator could use to measure algal bloom concentration inside Sea Water?

تم إضافة السؤال من قبل Azrin Kasman , Process & Operations Manager , Suez
تاريخ النشر: 2017/05/22
Dhananjay Shinde
من قبل Dhananjay Shinde , Engineering Business Initiatives Leader (Water) , QuEST Global

Biological method to analyze millions of cells per milliliter and Ecological method for plankton count by random sampling in sea.