اذكر بعض آثار التكنولوجيا والتجارة الإلكترونية على عملية الشراء ، الداخلية أو الدولية ؟

Mention some the impacts of the technology and electronic commerce on the purchasing process, Locally or Overseas ?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Ba-aqeel , Procurement and Facility Manager - KSA , Delivery Hero
تاريخ النشر: 2013/10/09
magdy abd elbaset mahmoud elaksher
من قبل magdy abd elbaset mahmoud elaksher , مدير حسابات , مؤسسة التواصل بين المشرق والمغرب للطباعة والنشر0والملابس الجاهزة

1- سهولة التبادل التجاري           2-  الحصول علي افض الاسعار                 3- المعرفة التامة للمنتج

 ومن العيوب اتاحة الاحتكارات لكبار التجار

Nadeem Asghar
من قبل Nadeem Asghar , Supply Chain Consultant/Trainer , Independent Practitioner

The obviuos impact of technology, internet and e-commerce on purchasing are: reduction in processing time; Increased level of transparency; wider competition, global sourcing; easier and efficient record maintenance and its retrieval.