Site supervisor,Auto cad, Material coordination, plumping experience,?

تم إضافة السؤال من قبل JULIAN IMMANUEL INBARAJ , civil Site supervisor , Puravankara project limited
تاريخ النشر: 2017/04/23
Sami Mezghani
من قبل Sami Mezghani , Architect , Mezghani and partners architects

Autocad is a tool for expressing design ideas, superimpose the different engineering studies and provide the execution files